Субота, 20.04.2024, 00:15
Вітаю Вас Гость | RSS

Бібліотека-філія №4
Чернігівська міська ЦБС

Меню
Форма входу
Календар
«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Головна » 2015 » Січень » 30 » Чернігів-літературний
14:18
Чернігів-літературний

             

             

                          29 січня в читальному залі бібліотеки-філії №4 що знаходиться по вулиці Одинцова 7В відбулася презентація нової книги „Мистерия призраков” відомого журналіста, письменника Анатолія Андрійовича Масалова . Книга побачила світ у травні 2014 року у поліграфічно-видавничому комплексі „Десна”. У творчому доробку письменника такі книги, як: „Ящик Пандоры”,„Белые карлики”,„Несолоно хлебавши”,„Окно и фонарь” та інші.

                        Народився Анатолій Масалов у місті Харків . Закінчив Харківське військово-авіаційне училище зв’язку, пізніше-факультет журналістики Московського державного університету. Прослужив 28 років у Збройних силах. Спочатку в частинах ВВС,а потім як журналіст- у військових газетах. Після офіцерської служби деякий час працював у товаристві охорони природи, а далі-в журналі „Сигнал”. Писати книги пан Анатолій почав ще працюючи журналістом.

                       Книга „Мистерия призраков” присвячена подіям часів Київської Русі, міжусобицям Чернігівських та Київських князів.

                       Автор не лише працює над створенням своїх творів, а й проводить велику просвітницьку роботу. В період з червня 2014 року, тобто з моменту виходу в світ книги, ним було проведено презентації:  в бібліотеці Інституту археології Академії наук України, в історичному музеї ім.В.В.Тарновського, в національному архітектурно-історичному заповіднику „Чернігів-стародавній” , в загальноосвітній школі міста Чернігова №1, в Новозаводському центрі соціальної адаптації та інших. Книгу „Мистерия призраков” автор передав в дарунок для книжкових фондів майже всіх бібліотек міста та області, а також в Чернігівський військовий госпіталь для воїнів-учасників АТО.

                      Перед презентацією нової книги Анатолія Андрійовича працівники бібліотеки ознайомили користувачів з творчими надбаннями письменника та його книгами. Про письменника і знайомство з ним і його творчістю розказала учасниця краєзнавчого  клубу за інтересами, який працює при бібліотеці Олександра Іванівна Дідович.  А далі  сам письменник презентував книгу „Мистерия призраков” .

                     Присутні з цікавістю вислухали розповідь письменника. Свої відгуки про книгу озвучили  Головач Людмила Зіновіївна, та Олена Панкратівна Ганштель, до речі теж учасники краєзнавчого  клубу. Ще довго продовжувалося спілкування та автограф-сесія за участю письменника та учасників зустрічі.          

                                                              

                        

                        

Переглядів: 500 | Додав: Библиотекарь | Рейтинг: 5.0/1
Архів записів
Наше опитування
Яка література Вам необхідна ?
Всього відповідей: 169
Статистика