П`ятниця, 26.04.2024, 04:22
Вітаю Вас Гость | RSS

Бібліотека-філія №4
Чернігівська міська ЦБС

Меню
Форма входу
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Головна » 2013 » Лютий » 12 » Нові надходження Канадсько-Українського бібліотечного центру
17:26
Нові надходження Канадсько-Українського бібліотечного центру
  Книжкові новинки літературного конкурсу „Коронація слова”.
  Галина Вдовиченко «Купальниця»
  Купальниця: роман/ Галина Вдовиченко; передм.Г.Гудзьо.-Харків: Книжковий клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2012.-240с.
  У напіввимерлому військовому містечку жили собі брат Роберт і сестра Кароліна. Ворожка напророкувала, що хтось із них стане щасливим, а хтось - знаменитим. Усі чомусь були переконані, що дівчині дістане від життя і звичайнісінького жіночого щастя. тож Роберт першим подався підкорювати столицю. Кароліні ж, яка теж не всиділа вдома, доведеться запакувати не один подарунок у київському супермаркеті, перш ніж розпакує свій - від долі...
  Леся Воронина «У Пошуках Огопого»
  У пошуках Огопого. (Нотатки навколосвітньої мандрівниці). - К. : Нора-Друк , 2010 . - 176 C
  Роман «У пошуках Огопого» Лесі Ворониної належить до модної нині течії у сучасній літературі, яка називається «Travelogue» – подорожній роман з одним головним героєм, себто автором. Ідея подібних творів – це мандрівки і пізнання себе та світу. «От я й почала писати і про те, що пережила давно, скажімо, про подорож до Канади п'ятнадцять років тому, і про мої враження від тамтешніх українців, від діаспори, від мандрівок українськими селами навколо Едмонтону, від спілкування із представниками племені «крі», – розповідала письмнниця ще під час презентації роману. І хутко додала: «Безумовно, ти не можеш не порівнювати те, що відбулося в нашій рідній неньці-Україні, коли дивишся на пам'ятник гігантським опенькам. Чоловік, який мене супроводжував, сказав тоді: «Що за дурний пам'ятник!» А я відповіла: «От якби ти ріс серед суцільних Іллічів: у кепці, без кепки, з піднятою рукою, ти радів би пам'ятнику варенику, нахромленому на виделку, що його українці встановили у провінції Альберта, чи отим грибам-опенькам, яких спорудили люди, котрі приїхали з сіл Опеньки чи Грибове».
  Люко Дашвар – «Биті є. Макар» Книга 1
  Биті є.Макар. Книга 1 / Люко Дашвар.- Харків : Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2011. — 288 с.
  Трилогія «Биті Є» розпочинається першим романом «Макар» — це історія з життя одного пристосуванця, яких можна в наш час зустріти безліч. Макар – хлопець без стійких моральних принципів, він користолюбний хамелеон за кермом службової автівки, він у клітці чужої квартири, у тягучих обіймах обридлої коханки. І ніколи Макар так гостро не відчував, що все в його в житті неначе позичене, як тоді, коли його серце виплекало щось своє – справжнє почуття до дівчини, яка ні з ким його не ділитиме. Макару доведеться обрати відповідь на актуальне питання нового покоління – «Гроші чи кохання?»
  Роман «Макар» – це історія кохання з першого погляду, але за умов стрімких київських реалій сучасного життя, коли навкруги впливові народні депутати, їхні помічники, військові генерали, економічні злочини, рейдерські захоплення, тендери, великі держзамовлення. Трилогія «Биті Є», зі слів авторки Люко Дашвар, матиме продовження романами про метросексуала «Макса» та бунтаря «Гоцика», й буде розповідати про подальше життя хлопців з роману «Рай. центр».
  Ще зі студентських років Макар мріяв про багатство. Тепер він розривається між улюбленою справою, остогидлою коханкою і дівчиною своєї мрії. Його недовге щастя побудоване на брехні, тому одного дня він втрачає все.
  Чи стане йому сил все повернути? За що він буде боротися? За кохання? Гроші? Чи за власну душу?
  Люко Дашвар – «Биті є. Макс» Книга 2
  Биті є. Макс. Книга 2 / Люко Дашвар.- Харків : Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2012. — 288 с.
  Півроку незалежності — на більше Макса не вистачило. Заради чого він б'ється головою об глуху стіну, порвав із батьками, злидарює? Його дівчина втекла, не підтримала його відчайдушних спроб стати мужчиною... Прийняти фінансову допомогу рідних і гидувати нею — оце по-Максовому, так чинить справжній метросексуал! Він не став героєм для коханої, коли вона тонула, а тепер за власні гроші купує собі право боротися за виживання, наче «останній герой»...
  Люко Дашвар – «Биті є. Гоцик» Книга 3
  Биті є. Гоцик. Книга 3/ Люко Дашвар; худож.В.Котляр.- Харків: Книжковий Клуб "Клуб Сімейного Дозвілля", 2012. -272 с.
  Гоцик точно знав — Люба померла. Та хлопець вірив, що варто лише захотіти, і він зможе все. Пошуки сенсу життя і матері, яка батрачила десь в Італії, привели його до чужої країни. Дивний хлопець Ілія став його супутником в мандрах: підступним другом і вірним ворогом. З його допомогою Гоцик заволодів казковим скарбом і чарівною дівчиною. Хлопцеві доведеться витримати жорстоке випробування його людської гідності, дружби та кохання. Чи зможе Гоцик встояти перед спокусами?
  Лариса Денисенко. Відлуння: від загиблого діда до померлого.
  Відлуння: від загиблого діда до померлого./ Лариса Денисенко ; передмова Галини Гузьо. – Харків: Книжковий Клуб "Клуб Сімейного Дозвілля", 2012. - 320 с.
  Новий роман Лариси Денисенко «Відлуння: від загиблого діда до померлого» – це дивна та захоплива історія молодої німкені Марти, яка вважала свого діда трагічно загиблим смертю хоробрих ще під час Другої світової війни та похованим десь під Житомиром. Аж раптом дівчина дізнається, що вона - нащадок нациста, який доживав свій вік у божевільні, граючись у єврея. Відлуння минулого кличе її до України, поки майбутнє блукає вулицями Берліна...
  Дара Корній «Зворотний бік світла»
  Зворотній бік світла/. Дара Корній. – Харків : КК «Клуб сімейного дозвілля», 2012. – 320 с.
  Світло не може існувати без темряви, а інколи вони навіть закохуються одне в одного: Птаха — світла безсмертна, Стриб — темний. А от Мальва ще не визначилася, більше того — дівчина донедавна й гадки не мала про своє покликання і про те, чия кров тече в її жилах. До сімнадцяти років Птаха берегла її як зіницю ока, та вже час її квіточці розпускати пелюстки — чорні чи білі, новонароджена безсмертна обиратиме сама!
  Зазирніть у чорну душу темного безсмертного — і ви побачите там кохання, яке виточило лють. Сутінки спустилися на світ Чотирьох Сонць, коли лихий Стрибог, стоячи на Дівич-горі, віддавав накази нищити, палити все, що було дорого Птасі — на той час безпорадній дівчинці. Це згодом вона стане найсильнішою зі світлих безсмертних і… пробачить йому, і покохає, і приборкає звіра… Але чому надзвичайну дитину ціною власного життя йому народить звичайна смертна жінка?
  Дара Корній «Тому, що ти є».
  Тому, що ти є. /Дара Корній. – Харків.: Клуб сімейного дозвілля, 2012. – 240 с.
  Захопливе поєднання містичного та реального! Ніколи не рано закохатися. Сашко з дитсадка марив Оксаною, та вони прожили життя нарізно. Але ніколи не пізно щось змінити. Справжнє кохання ламає всі перешкоди, навіть перемагає смерть. Чи то так здається? Сашко, втративши кохану, заходить у кімнату номер бескінечність і отримує шанс почати все спочатку. Яку дату він обере, щоб виправити минуле: день її весілля чи єдину пристрасну ніч, яку вони провели разом?
  Володимир Лис «Маска»
  Маска: роман / Володимир Лис; худож. Н.Переверзєва. – Харків: Книжковий Клуб "Клуб Сімейного Дозвілля", 2012. - 320 с.
  Дія цього авантюрного історичного роману відбувається на початку XІX століття у багатьох країнах Європи. Він про загадкову "людину в п'яти масках
  1801 рік. Розкішний бал на честь п'ятиріччя князівни Любославської закінчується масовим пограбуванням і викраденням людини. Там, де хвилину тому розважалася шляхта, теперь гуляють розбійники. Граф Юзеф наважується зірвати з ватажка маску, бачить під нею знайоме обличчя і прощається зі свободою. Але таємний агент Слєпньов знайде слабину зухвалого бандита - чарівну жінку, задля якої він ладен дістати хоч зірочку з неба, хоч кольє княгині Ольги...
  Ці та інші книжки Ви можете почитати в Канадсько-Українському бібліотечному центрі. Ласкаво просимо!
Переглядів: 591 | Додав: Anatoly | Рейтинг: 5.0/1
Архів записів
Наше опитування
Оцініть сайт
Всього відповідей: 72
Статистика