П`ятниця, 29.03.2024, 13:08
Вітаю Вас Гость | RSS

Бібліотека-філія №4
Чернігівська міська ЦБС

Меню
Форма входу
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Головна » 2013 » Листопад » 24 » Нові надходження Канадсько-Українського бібліотечного центру
12:05
Нові надходження Канадсько-Українського бібліотечного центру

Жадан С.

Біг Мак та інші історії

«Біг Мак та інші історії» є книгою вибраних оповідань Сергія Жадана, написаних протягом останніх десяти років. Збірка містить як тексти першої прозової книги автора «Біг Мак» (2002 - 2003), так і пізніші твори, датовані другою половиною 2000-х.Оповідання в книзі подані у хронологічному порядку, що дає можливість допитливому читачеві прослідкувати час та географію написання кожного з них. Окремі тексти у книжковому варіанті друкуються вперше, - повідомляє Буквоїд.

Кідрук М.

Навіжені в Перу

Бережіться, перуанські слони та всіляка звірино! Невтомні шукачі пригод Макс і Тьомик уже сіли в літак! Хлопці так відсвяткують Новий Рік на березі Тітікаки, що з національних героїв Перу враз перетворяться на персон non grata. А що на них чекає в Києві!.. Зрештою, довго розповідати. Прочитаєте самі.

Печорна О.

Кола на воді

Ненависть, що стала любов`ю!

Життям Анатолія керує єдине бажання — помститись звірові-маніяку за смерть своєї маленької донечки. Він упевнений, що тільки древній закон «кров за кров» зможе вилікувати його зранену душу. А вода озера, в якому була втоплена дівчинка, наче магніт притягує згорьованого батька.

Одного разу вона незбагненним чином здійснить його прагнення — затягне злочинця у свої глибини. Все станеться саме так, як хотів Анатолій, але...

 

Юрій Сорока.

 "Іван Богун": історичний роман у двох частинах. - Харків, видавництво "Фоліо", 2010 рік. Том 1, Том 2, 539 стор.

Юрій Сорока народився в 1973 році у Хмельницькому, де й досі живе. Його роман "Іван Богун", поданий видавництвом "Фоліо" на здобуття премії "Книга року Бі-Бі-Сі 2010", здобув третю премію на конкурсі рукописів "Коронація слова".

За словами видавництва, герой твору Юрія Сороки, полковник кальницький, вінницький і подільський, а пізніше й наказний гетьман Іван Богун є чи не найяскравішою постаттю в плеяді полковників Хмельницького. Він також часто є героєм історичних романів.

Андрухович Ю.

Таємниця

Від лауреата престижних нагород — премії ім. Гердера, спеціальної премії миру ім. Ремарка, Літературної премії Центральної Європи «Анґелус».

Кожного з семи днів, проведених у відвертих розмовах із німецьким журналістом, Юрій Андрухович наново переживав добрячий шмат свого життя. Після таємничої загибелі журналіста в руках письменника опинилися диктофонні записи цих розповідей про найпотаємніше...

Ульяненко О.

Квіти Содому

За яких обставин людина може опинитися на самому дні і чи може вона, навіть маючи бажання, вирватися звідти і повернутися до нормального життя?

Чи можна змінити свою долю, якщо ти з дитинства приречений жити серед покидьків? На ці та багато інших питань намагаються знайти відповідь герої роману Олеся Ульяненка «Квіти Содому».

Переглядів: 561 | Додав: Anatoly | Рейтинг: 5.0/1
Архів записів
Наше опитування
Якою бібліотекою Одинцова 7В Ви користуєтесь ?
Всього відповідей: 54
Статистика