П`ятниця, 26.04.2024, 12:21
Вітаю Вас Гость | RSS

Бібліотека-філія №4
Чернігівська міська ЦБС

Меню
Форма входу
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Головна » 2013 » Грудень » 18 » Нові надходження Канадсько-Українського бібліотечного центру
15:37
Нові надходження Канадсько-Українського бібліотечного центру

Шановні користувачі нашого сайту!

Запрошуємо Вас ознайомитись з новими надходженнями літератури. Сподіваємось на те, що Ви цікаво проведете своє дозвілля, прочитавши наші книги.


Сергій Леп`явко

«Чернігів. Історія міста.»

  Пропонована книга є першою великою працею, присвяченою багатовіковій історії Чернігова - одного з найдавніших міст України. У ній викладаються основні події історії міста, розповідається про найвідоміших осіб, які в ньому жили, історичні та культурні скарби, що були створені або зберігаються в Чернігові Автор розглядає історію міста в широкому контексті історії України і, водночас, подає багатий фактичний матеріал з щоденного життя чернігівців різних епох. Численні ілюстрації, більша частина яких друкується вперше, дають читачеві змогу краще уявити минуле.

Книга призначена для широкого кола шанувальників історії.

Е.Л.Джеймс.

«Пятдесят відтінків сірого»   Книга 1

  Це перша книга трилогії «П’ятдесят відтінків». Найвідвертіша книга ХХI століття.  Мегабестселлер 2012 року. Роман б’є всі рекорди за продажів у США – за три тижні було продано понад 15 млн примірників. Книга викликала бурхливий інтерес і активно обговорюється всіма – від молоденьких дівчат до навчених життєвим досвідом жінок. У книзі кожна з них знайде для себе те, що цікаво саме їй. Стрімкий і інтригуючий сюжет: історія розвивається раптового знайомства журналістки і молодого привабливого, але дуже замкнуто президента корпорації. Протиборство жіночої цноти і чоловічого бажання домінувати лежить в основі психологічного роману, в сюжетну лінію якого гармонійно вплетені яскраві еротичні сцени. Що очікує героїв роману, чим закінчиться їх загадкова історія любові, читайте в мегапопулярному бестселері Е.Л.Джеймс «П’ятдесят відтінків сірого».

Е.Л.Джеймс.

«П'ятдесят відтінків темряви»      Книга 2

  Після драматичного прощання Анастасія усвідомлює, що не може жити без Кристіяна. Виявляється, він відчуває те саме. Молоді, вродливі, закохані — що ще їм потрібно для щастя? Але не все так просто... До уваги читачів — історія жаги і еротичних фантазій, відкриттів і сумнівів, кохання і пристрасті у складних, але запаморочливих стосунках. У світі продано вже понад 65 мільйонів примірників трилогії «П’ятдесят відтінків», перекладеної на 45 мов, і це ще не кінець!

Брати Капранови

«Приворотне зілля»

  Чи знаєте ви українську жінку? Ні, ви не знаєте української жінки. Та вона і сама себе не знає. Свого часу Брати Капранови поставили відомий експеримент з потопленням для доказу того факту, що українські жінки – відьми. Не всі лишилися задоволені результатами цього експерименту, але спростувати їх не зміг ніхто. У романі авторів знаменитого «КОБЗАРЯ 2000» експеримент продовжують дуже компетентні люди. Цікаво, якими будуть їхні висновки?

Брати Капранови

« Зоряний вуйко»

  Чи можуть у майбутньому знову з’явитися чумаки? Так — відповідають брати Капранови. З кожним роком сонце все лютіше палить землю, і не виключено, що людям врешті-решт доведеться заховатися від нього у глибокі катакомби. Але і тоді знайдуться сміливці, які збиратимуться у валки і знову ходитимуть по сіль — через покинуті міста, висохлі річища та озера. І так само, як колись, подорожі їхні будуть повними пригод і небезпек… А може все буде зовсім інакше — людство навчиться жити у згоді з природою, засвоїть інші планети і галактики. Тоді для захисту космічних українців буде створена Українська Галактична служба, а агент цієї служби — Мамай — героїчно боротиметься з міжпланетними терористами. У цій книзі є багато варіантів майбутнього, але найцікавішою виявиться незвичайна, магічна версія сьогодення. Чи може ти думаєш, що справжня магія залишилася лише у минулому?
Переглядів: 423 | Додав: Anatoly | Рейтинг: 5.0/2
Архів записів
Наше опитування
Яка література Вам необхідна ?
Всього відповідей: 169
Статистика